Skip to content

TIMELAPSE ЗА ГРАДИЛИШТА
ЗА МАКЕДОНИЈА

Уреди за следење на градилиштето и 4K timelapse видео продукција за Македонија

Услуга со клуч на рака

Нашите професионални тајмлапс уреди снимаат слики со висок квалитет и се опремени со софтвер кој овозможува долгорочно следење на градежните активности.
Тие се дизајнирани не само за далечинско следење на градилишта, индустриски постројки, логистика и настани, како и за тајмлапс видеа за градилишта за промотивни потреби.

Тајмлапс Македонија, градежно видео македонија, градење тајмлапс Македонија

Разговарајте со нашите експерти

Ние ќе ви помогнеме да најдете решение прилагодено на вашите потреби за тајмлапс проект Македонија
Пошта: info@timelapse.mk | Мобилен: +39 347 8247830 | Адреса: Св. Кирил и Методиј 48, Скопје 1000, МК

Нашите услуги

Тајмлапс Македонија, градежно видео македонија, градење тајмлапс Македонија

Далечинско следење на градилиштата во Македонија

Благодарение на наменската платформа, можете да вршите далечинско следење на градилиштата во Македонија и да го оценувате напредокот на работата 24/7.

Тајмлапс Македонија, градежно видео македонија, градење тајмлапс Македонија

Далечински управувач

Контролирајте и менувајте ги поставките на вашиот уред во секое време, од далечина.

Тајмлапс Македонија, градежно видео македонија, градење тајмлапс Македонија

доверливост

Уредите на Timelapselab се дизајнирани за екстремни услови и немаат потреба од одржување на периодични инспекции на лице место.

Тајмлапс Македонија, градежно видео македонија, градење тајмлапс Македонија

Поставување уреди за тајм лапс за градилишта во Македонија

Уредите на Timelapselab се испорачуваат подготвени за инсталирање. Кадрирањето се калибрира од далечина.

Тајмлапс Македонија, градежно видео македонија, градење тајмлапс Македонија

Отпорен на временски услови

Ние ги дизајнираме нашите уреди да се спротивстават на секоја температура или неповолни временски услови.

Тајмлапс Македонија, градежно видео македонија, градење тајмлапс Македонија

Предупредување за аномалии

Ќе добиете брзо известување во случај на неправилности или дефекти на системот.

Тајмлапс Македонија, градежно видео македонија, градење тајмлапс Македонија

приватноста

Софтверот открива и замаглува лица, тела, регистарски таблички, возила или области за да ги направи сите фотографии и видеа во согласност со приватноста.

Тајмлапс Македонија, градежно видео македонија, градење тајмлапс Македонија

Висок квалитет

Уредите Timelapselab се произведуваат со најдобри материјали и нудат заменливи леќи со висока резолуција.

Тајмлапс Македонија, градежно видео македонија, градење тајмлапс Македонија

4K видеа

Timelapselab нуди автоматски генерирани видеа со време-лапс или произведува видеа со висока дефиниција на барање.

Тајмлапс Македонија, градежно видео македонија, градење тајмлапс Македонија

Интернет конекција

Сликите се зачувуваат на централизиран сервер. Сите податоци се секогаш достапни на платформата. За да го сториме тоа, користиме SIM картички.

Тајмлапс Македонија, градежно видео македонија, градење тајмлапс Македонија

Испорака

Нашите тајмлапс уреди се plug&play. Тие лесно се инсталираат од секого и можат да се испорачаат низ целиот свет.

Уредите се произведени од Timelapselab и тие се испорачуваат низ целиот свет веќе работат и се подготвени за мониторинг
Не е потребна активација.

.

Нов начин на раскажување на вашата приказна – маркетинг за сите градби во Македонија

Добијте го вашето видео за долготрајни настани со комбинирање снимки направени во редовни интервали. Може да ја следите еволуцијата на некој настан предолго за да биде виден во реално време за само неколку секунди. Ова е нов начин на правење маркетинг за градежништвото во Македонија.

Многу големи компании веќе ги тестираа нашите уреди за следење на индустриски постројки, градилишта, области со ограничен пристап, бродоградилишта или постројки на брегот.

Со нашата услуга можете да ги следите вашите градилишта во сите градови како Скопје, Окрида, Тетово, Струмица, Прилеп, Велес, Дебар, Кичево и Штип.

Камери за градилишта Македонија
Камери за градилишта Македонија

Многу месеци сумирани во неколку секунди

На барање, произведуваме видеа со тајм-лапс со висока дефиниција, во кои сите фотографии ќе бидат организирани за да се создаде низа од кадри кои ќе состават професионално видео според вашите спецификации.

Алатка за комуникација

Следете го и оценувајте од далечина напредокот на работата на вашата активност, 24/7. Понатаму, можете да споделувате видеа за следење со колегите и филијалите, да споделувате видеа со временски пропуст на вашата веб-страница и социјалните медиуми, да споделувате 4K видеа за промотивни цели.

Со нашата услуга можете да ги следите вашите градилишта во сите градови како што се Скопје, Окрида, Тетово, Струмица, Прилеп, Велес, Дебар, Кичево и Штип.

Камери за градилишта Македонија
Камери за градилишта Македонија

AI Detections и PPE Alerts – Системи за далечински надзор и безбедносни решенија на градилиште во Македонија.

Timelapse Lab е посветена на развојот на нови технологии за да гарантира услуги приспособени на клиентите. Ајде да видиме како функционираат системите за далечински надзор и безбедносните решенија на градилиштето.
Поради оваа причина, неодамна развивме систем за безбедност при работа кој преку вештачка интелигенција обезбедува испраќање предупредувања во случај на отсуство на ОЛЗ на работното место како што се шлемови и други системи за заштита.
Слично на тоа, софтверот развиен од TimelapseLab открива и брои луѓе и возила присутни на сликите (на пример: багери, воздушни платформи итн.). Собраните податоци потоа се обработуваат и се известуваат во графикон достапен за клиентот.
Работиме на интеграција со БИМ, дигитален информациски систем на зграда, составен од 3Д модел интегриран со физичките, перформансите и функционалните податоци на зградата.

TLA8

ФИКСЕН УРЕД СО ВИСОКА РЕЗОЛУЦИЈА

Иновативниот уред TLA8, отпорен на најнеповолни временски услови.
Нема пенетрација на прашина; целосна заштита од контакт (отпорна од прашина).
Привремена заштита од потопување во вода.

Камери за градилишта Македонија
Timelapse Македонија

Софтвер за приватност – Надзор на градилиште во Македонија

Уредите за надзор на градилиштето во Македонија се спарени со софтвер кој автоматски ги открива и замаглува сите чувствителни податоци на сликите, како лица, тела, регистарски таблички, возила и цели надворешни области. Софтверот Timelapselab Privacy може веднаш да ги избрише снимките со луѓе и да ги пријави оние без луѓе или чувствителни податоци.

Вашата приватна област

Што ќе најдете на вашата контролна табла?
Индивидуални фотографии, неделен zip, цел месец снимки. Ќе можете да ги контролирате сите уреди и рамки, да добиете видео со временско застарување за да го проверите статусот и еволуцијата на проектната активност и многу повеќе.

Систем за предупредување – Системи за далечински надзор на градилиштата

Платформата за системи за далечински надзор на градилиштата испраќа брзи известувања во случај на аномалии како што се прекини на струја на терен и пристап за време на неработни часови. Пораките за предупредување се лесно управувани со поставување на фреквенцијата на активирање и испраќање.

Со поставување на работното време на страницата, ќе добиете е-пошта во случај на откривање натрапници. Пораката за предупредување веднаш ќе биде испратена по е-пошта за секогаш да го имате под контрола вашето градилиште и да спречите какви било непријатности.

Видовите на предупредувања се: неисправност, контрола на пристап, предупредување за временска прогноза, упад на луѓе или возила внатре во градилиштето надвор од работното време, идеални за тајмлапс проект во Македонија.

Timelapse Македонија

Една веб-платформа за лесна и ефикасна
далечинско следење на градилиштата

Platform and software for construction sites Macedonia

PDF

Откријте го иновативниот софтвер за сигурно далечинско следење на вашите градилишта и зголемете ја вашата продуктивност.

1.057.785

Вкупно часови на следење

0

Минути на прекин

6.346.707

Сликите зачувани на платформата

Некои од нашите тајм-лапс видеа

Компании кои ни веруваат

Сметајте на нас

Следете го вашето градилиште од далечина со Timelapselab

Пошта:  info@timelapse.mk
Мобилен: +39 347 8247830
Адреса: Св. Кирил и Методиј 48, Скопје 1000, МК